John P. Drummer

A Trianon-dilemma

„A Trianon-küldetés” című,
nagy sikerű könyv folytatása!

Végre elkészült a folytatás ahhoz a könyvhöz, amelyet számos olvasó illetett a „letehetetlen”, „szenzációs” és „zseniális” jelzőkkel. Tény, hogy A Trianon-küldetés című történelmi sci-fi regény megjelenése óta bestseller lett.

És hogy miről szól a folytatás?

A kaland folytatódik...

Bár a sorsdöntő csatát győzelemre fordították, hőseink a múltban ragadtak. Kénytelenek megbarátkozni egy olyan korral, mely évszázadokkal jár saját koruk mögött.

A beilleszkedés és a békés élet azonban nem tart sokáig. Hamarosan különös csapatba botlanak, akiktől nyugtalanító híreket kapnak a közelgő történelemről – ennek fényében még az is bizonytalanná válik, küldetésükkel valóban sikerült-e megelőzniük Trianon megtörténtét. Egyre inkább úgy tűnik: hiába más kor szülöttei, saját végzetüket nem kerülhetik el…

A folytatásregény ugyanazzal a sodró lendülettel és izgalommal vezeti tovább a történeten az olvasót, mint előzménykötete, A Trianon-küldetés. Milyen aggasztó dilemmával szembesülnek a katonák, és találnak-e rá végül megoldást? Helyére kerül-e a történelem folyama, vagy újabb megpróbáltatások várnak a magyar nemzetre?

Mindez kiderül A Trianon-küldetés című, nagy sikert aratott történelmi sci-fi regény folytatásából.