Olvass bele a
könyvbe!

Töltsd le az ízelítőt!

Olvass bele a
könyvbe!

Töltsd le az ízelítőt!

"Ötletes, könnyed, szórakoztató olvasmány, amely időnként sodró lendületű eseményekkel biztosítja az izgalmakat, ugyanakkor egyedi a mai művek között abban, hogy egy csipetnyi erkölcsi tanítást is tartalmaz – épp annyit, amennyit kell."
B. K.

Egy rendhagyó magyar fantasy...

Egy budapesti építőipari alkalmazott egy nap döbbenten fedezi fel, hogy ő valójában az ősi magyar mitológiai lények egyike. Hamar kiderül az is, hogy nincs egyedül – kutatásba kezd, és nemsokára különleges képességű mondai lények egész csoportja szegődik mellé.

Így áll össze a csapat, amelynek tagjai nem sokkal azelőtt még egyszerű magyar átlagembereknek hitték magukat. Buzgón látnak neki, hogy mindeddig szunnyadó, és most felélesztett képességeiket latba vetve segítsenek a társadalomnak – több-kevesebb sikerrel. Ám amikor magasra kerül a léc, a mitológiai lények minden tudására és képességére szükség lesz, hogy a helyzetet megoldják – és még így is előfordulhat, hogy az események sodrában kő kövön nem marad…

Ez a voltaképp felnőtteknek szóló mese A Trianon-küldetés szerzőjétől megszokott izgalommal és humorral meséli el, mi történik, amikor az ősi magyar mitológiai lények képességei elszabadulnak a mai magyar valóságban...

"A Magyar Bosszúállók igazi meglepetés az írótól. Nemcsak hogy fordulatos, izgalmas, lélegzetelállító, hanem egyszerűen letehetetlen regény. Hiába látod, hogy már éjjel 1 óra, és megfogadod, hogy na csak ezt az oldalt fejezem még be... aztán fél három felé, erővel tolod el magadtól a könyvet. Maga mint téma egyedi és eredeti. Olyan, amit nem találsz meg más könyvekben. Miután letettem, már akkor eldöntöttem, hogy na ezt márpedig újraolvasom még egyszer."
Sz. S.

Olvasók írták

"A szuperhősökért nem kell az Óperenciás tengeren túlra menni, megvannak nekünk is a sajátjaink a magyar mitológiában. Vagy talán még jelenleg is köztük élnének? Élvezetes volt részt venni a mesebeli lények modern kalandjaiban, és megismerni rejtett képességeiket."
R. G.

Megveszem a könyvet

A "Megveszem" gomb megnyomása után
választható papírkötéses könyv, illetve letölthető pdf.